Alenka Nahtigal

Filmografija

Oblikovalec maske
Ivan (2017) igrani
Sprava (2014) igrani
Adria Blues (2013) igrani
100 točk (2013) študijski igrani
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Pirandello (2008) kratki igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Na sončni strani Alp (2007) kratki igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Director's Cut (2002) kratki igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Okno (2002) kratki igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Z-film (2000) kratki igrano-plesni film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Gusarski pohod (2000) diplomski igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Zjutro (1998) študijski igrani film
Sine (1998) diplomski igrani film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Vivere (1997) študijski igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Remington (1988) celovečerni igrani film