Peter Musevski

Filmografija

Nastopajoči
Nočno življenje (2016) igrani
Pod gladino (2016) igrani
Kosec (2014) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Čefurji raus! (2013) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Veter v meni (2010) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
Gverilci (2006) srednjemetražni igrani TV film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Child in time (2004) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Sezona 90/91 (2003) diplomski igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
TV Dober dan (2000) TV nanizanka
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Striptih (1995) celovečerni igrani TV film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film