Andrej Logar

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Pirandello (2008) kratki igrani film
Gangl (2003) celovečerni igrani TV film
Vladimir (2002) celovečerni igrani TV film
Supermarket (2002) kratki igrani TV film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Vstopi na L (2000) kratki dokumentarni TV film
Snemalec zvoka
Tango -5 (2003) kratki dokumentarni TV film
Peta hiša na levi (2000) TV nadaljevanka
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Prizori iz življenja pri Hlebanjevih (1997) kratki dokumentarni TV film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film