Gojmir Lešnjak

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Vse je pod kontrolo (1992) kratki igrani film
Nastopajoči
Košarkar naj bo (2017) igrani
Nika (2016) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Trst je naš! (2010) neznan
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
V kraljestvu svizca (2004) celovečerni igrani film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Selitev (2002) študijski igrani film
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Ponedeljkov stric (1999) TV etuda
Menjava kož (1999) TV etuda
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Zdravljica (1992) kratki igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Čaruga (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film