Ludvik Bagari

Rojen v Murski Soboti.

Filmografija

Nastopajoči
Družinica (2017) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Beli zajec (2011) TV igrani
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Ko naju več ne bo (2005) diplomski igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Triangel (2001) TV etuda
Matura (2001) TV etuda
Hot dog (2001) študijski igrani film
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Svobodna si. Odloči se. (2000) kratki igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Noč v hotelu (1999) študijski igrani film
Križišče (1999) kratki igrani film
Sine (1998) diplomski igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Carpe diem (1997) kratki igrani film
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Sabajev (1992) študijski igrani film
Prostor (po)gleda (1989) študijski igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Producent
Norega se metek ogne (2005) celovečerni igrani film