Danijel Hočevar

Filmografija

Direktor filma
Usodni telefon (1987) celovečerni igrani film
Koproducent
Kaj pa jaz vem/Šta ja znam (2007) kratki igrani film
Film pred oltarjem (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Sivi kamion crvene boje (2003) celovečerni igrani film
Producent
Nočno življenje (2016) igrani
Meje (2016) dokumentarni
Dom (2015) dokumentarni
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Projekt: rak (2013) dokumentarni
Krogi (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Besa (2009) celovečerni igrani film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Smrt (2008) kratki animirani film
Svet je velik in rešitev se skriva za vogalom (2008) celovečerni igrani film
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Nemir (2003) celovečerni igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Sstress (2003) kratki igrani film
Okno (2002) kratki igrani film
Director's Cut (2002) kratki igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Porno film (2000) celovečerni igrani film
V leru (1999) celovečerni igrani film
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Remington (1988) celovečerni igrani film