Marjeta Gregorač

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Dom za vešanje (1989) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Botre (1976) TV igra
Sončni dnevi občana Urbana (1975) kratki igrani propagandni film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film