Nataša Barbara Gračner

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ivan (2017) igrani
Všečkana (2015) igrani
Talenti (2014) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Dvojina (2013) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Obisk (2010) igrani
Smehljaji (2010) neznan
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Osebna prtljaga (2009) celovečerni igrani film
Boli? (2005) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Gala (1997) TV igra
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film