Šola uporabnih umetnosti FAMUL STUART

Filmografija

Koproducent
Zadnje kosilo (2011) animirani
Niti (2011) igrani
Njena pravila, moja pogostitev (2010) igrani
Prvi dan v službi (2010) igrani
Koprodukcijska hiša
Čas za večerjo (2016) animirani
V senci kletk je najhladneje (2016) dokumentarni
Eggsercize (2015) animirani
Šiška (p)osebno (2015) dokumentarni
Scarecrow Cross (2015) študijski dokumentarni
Poroka (2014) študijski igrani
Produkcijska hiša
Zadnja želja (2010) neznan
Šah mat (2008) kratki igrani film
10 minut proti celem življenju (2008) kratki igrani film
Goslač (2007) kratki igrani film