FS Viba film Ljubljana

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Sofinanciral
Ti me nosiš (2015) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Tehnične usluge
Fountain (2017) igrani
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Ivan (2017) igrani
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Pojdi z mano (2016) igrani
Privid (2016) igrani
Rudar (2016) igrani
Anina provizija (2016) igrani
Mama (2016) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Sprava (2014) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Pravica ljubiti (2013) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Dvojina (2013) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Čefurji raus! (2013) igrani
Sto psov (2012) igrani
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Moj prijatelj Mujo (2012) dokumentarni
Vandima (2012) igrani
Nočne ladje (2012) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Parada (2011) igrani
Oča (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Odmevi časa (0) neznan
V sodelovanju s/z
Nočno življenje (2016) igrani
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Krogi (2012) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Deviški ples smrti (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Volilni molk (2009) kratki igrani film