100

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Sotto (2016) eksperimentalni
Pojdi z mano (2016) igrani
Na Pogled (2013) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Stripburger v gibanju (2010) neznan
Oča (2010) celovečerni igrani film
Palčica (2009) kratki animirani film
Otroci (2008) dokumentarni
Vem (2007) kratki igrani film
Oblikovalec zvoka
Mulc - frača (2009) neznan
Tehnične usluge
Inferno (2014) igrani
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
V sodelovanju s/z
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Zvok
Ivan (2017) igrani