RTV Slovenija

Filmografija

Koproducent
Adria Blues (2013) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Vedno mlada Slovenija (2011) dokumentarni
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Koprodukcijska hiša
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Houston, imamo problem! (2016) igrano dokumentarni
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Inferno (2014) igrani
Ljubljana, London, New York (2014) dokumentarni
Pravica ljubiti (2013) igrani
Mama Evropa (2013) dokumentarni
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Karpopotnik (2013) dokumentarni
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Divji (2012) dokumentarni
Sto psov (2012) igrani
Vandima (2012) igrani
Franček in Otilija (2012) dokumentarni
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Božji otroci (2012) dokumentarni
Mladost (2012) igrani
Fant, pobratim smrti 2 (2012) dokumentarni
Limonada (2012) igrani
Kekec, tri dni pred poroko (2012) igrani
Oči in ušesa boga (2012) dokumentarni
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Kdo in kaj (2012) dokumentarni
Maks (2012) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Jaz sem Janez Janša (2012) dokumentarni
Zmaj (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Pobeg (2011) igrani
Kje si stari? (2011) igrani
Nad mestom se dani (2011) igrani
Nikamor 13:22 (2011) igrani
Benjamin (2011) dokumentarni
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Moški (2010) neznan
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Pisma iz Egipta (2010) neznan
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Šentilj - Spielfeld, mejni prehod, ki ga ni več (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Moje počitnice (2009) srednjemetražni igrani TV film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Roki na steni (2008) kratki igrani film
Nebo nad blokom (2008) kratki igrani film
Lasje (2008) kratki igrani film
Janez Janša: Projekt (2008) kratki dokumentarni film
Bizgeci - denar ali življenje (2008) kratki animirani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Vodni čut (2008) kratki igrani film
Skrbnik (2008) kratki igrani film
Sestrična (2008) kratki igrani film
Producent
Čudež (2011) dokumentarni
Produkcijska hiša
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Zapelji me (2013) igrani
Priletni parazit ali kdo je Marko Brecelj (2013) dokumentarni
Duhec (2012) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Božična večerja (2011) igrani
Pedro Opeka, dober prijatelj (2011) dokumentarni
Črni bratje (2010) igrani
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Lovec oblakov (2009) kratki igrano-animirani film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Veronika in Friderik (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Govoreče glave (2008) srednjemetražni dokumentarni TV film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Posnetek od blizu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Babice revolucije (2006) celovečerni dokumentarni film
Sofinanciral
Baron Codelli in legenda o Tarzanu (2016) igrano dokumentarni
Maček Muri (2013) animirani
Mama Evropa (2013) dokumentarni
Nočne ladje (2012) igrani
Parada (2011) igrani
Tehnične usluge
Divji (2012) dokumentarni