VPK - Videoprodukcija Kregar d.o.o.

Filmografija

Koproducent
Na svoji Vesni (2002) celovečerni igrani video film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Poker (2001) celovečerni igrani film
Lora in njeni moški (2000) kratki igrani film
Z-film (2000) kratki igrano-plesni film
Rezine časa (2000) srednjemetražni dokumentarni TV film
V petek zvečer (2000) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Kam pluje ta ladja? (2000) celovečerni igrani film
Med štirimi stenami (1998) kratki dokumentarni TV film
Koprodukcijska hiša
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Palčica (2009) kratki animirani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Glasba je časovna umetnost, LP film Pankrti – Dolgcajt (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film
Odmevi časa (0) neznan
Produkcijska hiša
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Lajf (2008) celovečerni igrani film
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Zadnji čoln (2004) srednjemetražni dokumentarni TV film
Črno na belem (2003) kratki animirani film
Big Blue Subway (2001) kratki igrani video
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Tehnične usluge
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Zadnja kino predstava (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film