Ljubljanski kinematografi d.o.o.

Filmografija

Distribucija
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Sivi kamion crvene boje (2003) celovečerni igrani film
Ljeto u zlatnoj dolini (2003) celovečerni igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Na planincah (2003) celovečerni igrani film
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film