Jani Golob

Datum rojstva: 1948-01-18

Biografija

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe

Portret Jožeta Galeta (1992)
Živeti, živeti (1982)
Zmaga (1982)
Putovanje plavog lonca (1983)
Kasač (1984)
Dih (1983)
Veselo gostivanje (1984)
Primož Trubar (1985)
Poletje v školjki (1986)
Heretik (1986)
Čisto pravi gusar (1987)
Dopust (1987)
Poletje v školjki (II) (1988)
Odpadnik (1988)
Bronasti vijak (1988)
Coprnica Zofka (1989)
Nekdo drug (1989)
Ljubezen po kranjsko (1991)
Pesem od Ludomorca (1997)
Patriot (1998)
Slike iz leta 1941 (1982)
Kugy (1984)
Strici so mi povedali (1984)
Gorenčev vrag (1984)
Domače obrti na Slovenskem - Krovci (1996)
Domače obrti na Slovenskem - Kamnarji in kamnoseki (1996)
Domače obrti na Slovenskem - Puškarji (1996)
Predmestje (2005)
En dan resnice (2006)
Črni bratje (2010)

Nastopajoči

Ljubezen na odoru (1973)

Avtor pesmi

Čisto pravi gusar (1987)

Glasba

Videvanja Van Gogha (2008)
© Filmski center Domov | Pravno obvestilo | Na vrh Omogoči piškotke | Izdelava strani: PLAN e d.o.o.